Rss

Φθηνό ηλεκτρικό ρεύμα

Στις μέρες μας που κάθε ευρώ μετράει όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που αναζητούν φθηνό και οικονομικό ρεύμα για να καλύψουν τις οικιακές αλλά και τις επαγγελματικές τους ανάγκες. Από τη στιγμή που το μονοπώλιο της ΔΕΗ σταμάτησε μια σειρά από νέες εταιρείες μπήκαν ενεργά στο χώρο της παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.

Εμείς εδώ βρισκόμαστε για να βοηθήσουμε τους καταναλωτές να επιλέξουν την εταιρεία που θα τους προσφέρει ηλεκτρικό ρεύμα πολύ οικονομικά και οι οποία να καλύπτει τις ανάγκες που έχει ο καταναλωτής. Η προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα γίνεται από μια από τις 16 εταιρείες  οι οποίες δραστηριοποιούνται στο χώρο προσφέροντας πραγματικά φθηνό ρεύμα.

Αυτό το οποίο φοβούνται και αναζητούν οι περισσότεροι καταναλωτές είναι οι κρυφές χρεώσεις που μπορεί να έχει η κάθε εταιρεία, τα μικρά γράμματα όπως θα μπορούσαμε να το πούμε αλλιώς. Εδώ στο Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα έχουμε ως στόχο να σας παρουσιάσουμε μια πλήρη εικόνα της κάθε εταιρείας ώστε να μπορέσετε εσείς να επιλέξετε την εταιρεία που σας συμφέρει.

Κάποιοι απλοί τρόποι για να δείτε άμεση μείωση στο τιμολόγιο του ηλεκτρικού ρεύματος είναι η χρήση ηλεκτρικών συσκευών οι οποίες έχουν πολύ μικρή κατανάλωση σε ρεύμα. Οι συσκευές αυτές είναι πιο οικονομικές σε σχέση με τις παλιές και σίγουρα μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο λογαριασμό του ρεύματος αλλά και στο ενεργειακό αποτύπωμα που αφήνουμε στο περιβάλλον. Η πιο απλή αλλαγή που μπορούμε να κάνουμε είναι να αντικαταστήσουμε τους παλιούς λαμπτήρες με οικονομικούς LED.

Στη σελίδα μας θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για κάθε πάροχο ρεύματος ξεχωριστά όπου γίνεται μια λεπτομερείς παρουσίαση της κάθε εταιρείας και των προσφορών που κάνει για τις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος. Επίσης θα βρείτε πληροφορίες για παροχές όπως το Κοινωνικό Οικονομικό Τιμολόγιο (ΚΟΤ), τις τιμές ανά κιλοβατόρα και το νυχτερινό ρεύμα.

Επιπλέον θα βρείτε πληροφορίες για όλες τις απαραίτητες ενέργειες και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να αλλάξετε τον πάροχο του ηλεκτρικού σας ρεύματος. Τα δικαιολογητικά που χρειάζεστε καθώς και τον χρόνο που χρειάζεται για να γίνει η αλλαγή αλλά και κάθε άλλη πληροφορία που θα σας φανεί χρήσιμη για την μετάβασή σας.

Στόχος μας είναι να ενημερώσουμε τους πολίτες και τους καταναλωτές για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να δούνε πραγματική μείωση των τιμών του λογαριασμού τους για το ηλεκτρικό ρεύμα άμεσα και γρήγορα, να συγκρίνουν τις υπάρχουσες εταιρείες και τις προσφορές της κάθε μιας και στο τέλος να επιλέξουν την εταιρεία που είναι πιο συμφέρουσα.

Από τις εταιρείες που υπάρχουν σήμερα και δραστηριοποιούνται στον χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας μπορείτε, χάρη στην έρευνα που έχουμε κάνει εμείς, εσείς να διαλέξετε αυτή που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες είτε στο σπίτι είτε στην επιχείρησή σας και να δείτε άμεση διαφορά στο συνολικό λογαριασμό για το ρεύμα.

Comments are closed.